top of page
Keresés

Kanapétisztítás - Minden amit a kárpittisztításról érdemes tudni...

Frissítve: 2021. aug. 23.

Mindannyiunk otthonában megtalálható bútor, sőt talán a legtöbb időt ezen töltjük otthon, ezért sem mindegy, hogy a kanapénk milyen állapotban van. Nagyon sokszor találkozunk ügyfelekkel, akik egy-egy baleset után maguk látnak hozzá a foltok eltávolításához, de ezzel sajnos általában még nagyobb kárt okoznak. Ilyenkor érkezünk mi! Gyakran megkérdezik kollégáinkat a szolgáltatás megrendelésekor, hogy szükséges e bármivel készülni előre. Mindig elmondjuk, hogy természetesen nincs. Kollégáink a kárpittisztítás feladatit teljeskörúen elvégzik az elejétől a végéig, ügyfeleinknek csupán hátra kell dőlnie, és élveznie az újszerű, tiszta kanapé élményét.


Az alábbi kanapét egy 4 gyermekes család használja évek óta. Megtalálható volt rajta számos eredetű folt az almalétől kezdve a kifolyt tápszerig. Az alábbi képen látható a kanapé kárpittisztítás előtti állapota:



Szakembereink az érkezés után először mindig feltérképezik a bútor pontos anyagát, a foltok jellegét, és azt, hogy milyen tisztítószerrel álljanak neki a folteltávolításnak. Így történt ez ebben az esetben is, kollégánk a Kärcher professzionális kárpittisztító szere mellett egy speciális szer alkalmazása mellett is döntött. A munkafolyamat körülbelül 1 óra volt, természetesen az egész kanapé tisztítása megtörtént. A végeredmény úgy gondoljuk magáról beszél.



Távozáskor kollégánk természetesen minden esetben feltöröl, eltakarít maga után.




184 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page