RÓLUNK

Cégünk a magyar piacon csaknem tíz éve varázsolja újjá ügyfeleink elhasznált bútorait. Az elmúlt évek azt mutatják, hogy az igény szolgáltatásaink iránt folyamatosan nő, amire nagyon büszkék vagyunk. Legnagyobb erényünk, hogy az online hirdetési felületeken túl, a legtöbb ügyfelünk ajánlásra érkezik. Ez talán a legnagyobb bizonyíték arról, hogy jó úton haladunk. 💚

Az első években csak Budapesten és Pest megyében vállaltunk kárpittisztítást, azonban mára már a Balaton környékén és Hajdú-Bihar megyében is jelen vagyunk.

Képernyőfotó 2021-02-09 - 21.21.31.pn

Bővebben a kárpittisztó eljárásról

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a leghatékonyabb eredményt a vizes mélytisztító eljárással érhetjük el. Ennek lényege, hogy egy speciális szerrel ellátott melegvizet juttatunk a tisztítani kívánt felületre, és hagyjuk hogy néhány percig a szer "végezze a dolgát". Az oldódást követően gépeink nagy szívóerejének segítségével kiszippantjuk a szert a bútorból. A bútor ezután már csak nedves marad, anyagtól függően 2-4 órán belül lesz teljesen száraz. Cégünk kizárólag hordozható ipari Kärcher gépekkel és alapesetben a Kärcher professzionális kárpittisztító szerével dolgozik, amely teljesen ártalmatlan gyermekekre, vagy az állatokra. Amennyiben ügyfelünk szeretné, a rendelkezésünkre áll egy specális, gyermekbarát tisztítószer is amellyel szintén, felár nélkül eltudjuk végezni a tisztítást.

A tisztító eljárás a bútorok felfrissítésén és a folteltávolításon túl poratkamentesítéssel is jár, amely igen fontos egészségünk szempontjából. 

A higiéniára való tekintettel kollégánk maszkban, és lábzsákban lép be az Ön otthonába.

Amennyiben bármilyen kérdés, észrevétel felmerülne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, várjuk szíves megkeresését!

Bízunk abban, hogy elnyerjük bizalmát, és hamarosan személyesen is találkozunk!

5-1.jpg