top of page
Keresés

Szőnyegtisztítás - Minden amit a kárpittisztításról érdemes tudni...

Frissítve: 2021. aug. 23.

Ha már a kanapétisztításról szót ejtettünk egy korábbi bejegyzésben, ejtsünk most szót a szőnyegek tisztításáról is, hiszen úgy látjuk, hogy nagyon sok ügyfelünk igényel szőnyegtisztítást az otthonába. A szőnyegek "sorsa" sokszor még nehezebb mint a kanapéké, gyakran előfordul, hogy cipőben lépünk rá, vagy hogy véletlen ráöntünk valamit. Természetesen ilyenkor sincs miért aggódni, a WeClean csapata készen áll a szőnyegének kitakarítására is. Csupán annyit kérünk, hogy érkezésünk előtt egy alapos porszívózást végezzenek el, hiszen a kárpittisztítógép nem porszívó.


Nemrégiben Andoréknál jártunk, akik otthonában évek óta megtalálható több házikedvenc is. Nagyon sok érdeklődést kapunk, hogy baleset történt, kitudjuk e szedni a kutyapisit a szőnyegből, vagy a kanapéből. Természetesen igen! Több száz kutya-macskapisis bútort tisztítottunk már, ügyfeleink nagy megelégedettségére. Andoréknál is ez volt a helyzet, mutatjuk, hogy hogy nézett ki a szőnyeg tisztítás előtt:


Kollégánk ezen tisztítás esetében is egy professzionális szer mellett döntött a a Karcher kárpittisztító szere mellett. És íme a végeredmény, Andorék nagy megelégedésére:


Állunk minden kedves leendő ügyfelünk rendelkezésére! Szőnyegtisztítás esetében is keress bennünk a +36-30-894-58-44 telefonszámon, és kollégáink állnak a rendelkezésedre!

814 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page