top of page
Rólunk

Információk

Cégünk a magyar piacon csaknem tíz éve foglalkozik kárpittisztítással, varázsolja újjá ügyfeleink elhasznált bútorait. Az elmúlt év megmutatta mindannyian számára, hogy környezetünk higiéniája fontosabb mint valaha, ezért a 2020.évben szolgáltatásaink bővültek a professzionális ózonos fertőtlenítéssel is, amelyet külön szakemberekből álló brigád végez. Köszönjük kedves ügyfeleink bizalmát, hogy a kárpittisztításon túl, már az egyéb szolgáltatásainknak is bizalmat szavaznak! 💚

Ózonos fertőtlenítő szolgáltatásunk Budapesten és Pest megyében vállaljuk.

technologist-specialist-white-protection
ozongenerator_chrome 40000 ozonnal.png

Bővebben az ózonos fertőtlenítő eljárásról

A jelenlegi vírusos időszakban különösen fontos környezetünk higiéniája, az általunk használt ózonos eljárás alkalmas arra, hogy a levegőben és felületelen lévő baktériumokat, vírusokat, penészgombákat megszüntesse ráadásul mindezt vegyszermentesen. Gáz halmazállapotának köszönhetően az egész légteres fertőtleníteni. Az ózon molekulák az erős oxidáló hatásuk miatt, igen rövid életűek és rendkívül reaktív képességgel rendelkeznek. Mindig találnak maguknak megkötni való szennyeződést, kórokozót, szagmolekulát.  Ezen túl az ózon alkalmas megszüntetni a szagmolekulákat is, legyen szó dohos szagról, kisállatokkal tartásával járó szagokról, vagy a dohányfüstről. Azoknak akik a porallergiától szenvednek, nagy segítség lehet az ózonos fertőtlenítés, hiszen olyan területeket is elér amelyeket máshogy nem tudunk megközelíteni, ezzel elpusztítva a poratkát, vagy az ágyi poloskát.

Otthonunkon, irodánkon túl érdemes legalább évente elvégezni gépjárművünkön is az ózonos kezelést, amely behatol az ülésszövet szálai közé, és a klímarendszert is áttisztítja, szagtalanítja és penészmentesíti autónkat, mindezt vegyszermentesen.

Az ózonkezelés rendkívül gyors, az eljárás alatt élőlény, kisállat, de még növények sem maradhatnak a helységben, kollégánk egy speciális gázmaszkot visel ilyenkor. A kezelést követően 30perc türelmi idő után már birtokba is vehetjük az átfertőtlenített helységet, vagy gépjárművet.

A higiéniára való tekintettel kollégánk maszkban, és lábzsákban lép be az Ön otthonába.

Amennyiben bármilyen kérdés, észrevétel felmerülne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, várjuk szíves megkeresését!

Bízunk abban, hogy elnyerjük bizalmát, és hamarosan személyesen is találkozunk!

ozonegenerator blue 7000 ozon-01-Z2_0100
ozonegenerator Chrome 28000 03 800x.jpeg

WeClean

bottom of page