top of page
Keresés

Miért érdemesebb a WeClean csapatát hívni ahelyett, hogy te állnál neki a folteltávolításnak?

Frissítve: 2021. aug. 23.


Nagyon sokszor előforduló kérdés, hogy érdemes e megrendelni egy professzionális kárpittisztás szolgáltatást, vagy inkább érdemesebb nekiállni a folteltávolításnak otthon egyedül. Alábbi bejegyzésünkben szeretnénk minden kételkedőt meggyőzni arról, hogy miért hasznosabb a WeClean szolgáltatásait igénybe vennie.



Az otthoni folteltávolító praktikák általában nem tűnteik el a foltot, sőt...


Rengeteg olyan telefonhívást kapunk, hogy egy-egy véletlenül a kanapéra öntött üdítő foltjának eltávolításához drogériában is kapható folteltávolító szerrel álltak neki, de az nemhogy nem szedte ki a foltot, hanem körkörös irányban még szét is szórta, megnövelve azt. Sajnos az eseték nagy többségében ezek a szerek nem képesek a foltok eltávolítására, csak a kárpittisztítók feladatait növeli...



A professzionális kárpittisztító eljárás nem csak a foltot távolítja el, hanem a poratkákat is


A poratkák megjelenése bútorainkban sajnos elkerülhetetlen. Ezek az élőlények sajnos sok esetben allergiát okoznak, amelynek tünetei lehetnek az orrfolyás, orrviszketés, tüsszögés, de akár az asztmás roham is. Érdemes tehát védekezni ellene, a WeClean szolgáltatásai poratkamentesítést is tartalmaznak.



A diszkontáruházak sajátmárkás kárpittisztító gépeik szívóteljesítménye gyenge


Nagyon sokszor megkérdezik tőlünk, hogy mi a véleményünk az időnként diszkontáruházakban kapható saját márkás kárpittisztítógépekről. Ezen gépek eljárása hasonló mint a professzionális ipariaké, mint amilyeneket a WeClean csapata is használ, csupán pont a lényeg veszik el: a szívóerő. A WeClean több éves múltja alatt mi is próbálkoztunk több géppel, de a legjobbnak a Kärcher professzionális ipari kárpittisztítógépei bizonyultak, amelyeknek szívóereje sok esetben 10-szeres a diszkontáruházakban kaphatóaknál!




Professzionális szerek használata


A WeClean kárpittisztítási szolgáltatásai során számos professzionális kárpittisztító szert használ, amelyeket a hosszú évek óta tesztel. Nagyon fontos, tudni hogy minden szer másfajta anyag tisztításához és másfajta folt eltávolításához alkalmas, kollégáink folyamatos képzés alatt állnak a teljes professzionalitás érdekében.



A kárpittisztítás nehéz fizikai munka


Nagyon sok ügyfelünk egyszerűen azért hív minket, mert rájött, hogy a kárpittisztítás nem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik... Bízza ránk a feladatot, készen állunk, hogy az Ön otthonában is újjávarázsoljuk elhasznált bútorait, matracát, vagy épp gyermeke babakocsiját.






178 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page